logo-vanmaercke.png

Contact  ​|  +32 56 41 11 33  |  info@vanmaercke.be

logo-vanmaercke.png

Contact  ​|  +32 56 41 11 33  |  info@vanmaercke.be

Haard- en kachelwinkel Vanmaercke: sinds 1836!

Een koude winteravond, de striemende regen verandert langzaamaan in sneeuwvlokken die door een stevige wind tegen de huizen aangejaagd wordt. Niet meteen een weertje voor een lange wandeling… Maar dat hoeft ook niet. U geniet binnen van een zalige, gezellige warmte. En dat dankzij de verwarmingsystemen van haard- en kachelwinkel Vanmaercke.

 

Sinds 1836 heeft Huis Vanmaercke al in ontelbare woningen warmte en gezelligheid gebracht met de installatie van kachels en haarden. Maar dat betekent niet dat we niet mee zijn met de moderne technieken. Wij volgende de laatste ontwikkelingen op de voet en zorgen ervoor dat u in onze toonzaal steeds de laatste nieuwe modellen kunt bewonderen.

 

‘Vuur op z’n best!’ is bij ons dus geen holle leuze. Het is een motto dat we elke dag proberen waar te maken. U vindt bij ons kachels en haarden van topmerken en technici die een uitgebreide opleiding genoten hebben. Zij zijn dé experts op het vlak van installatie, onderhoud en herstel van alle mogelijke modellen kachels en sfeerhaarden.

 

Klassiek, modern, zuinig, hightech, ecologisch, we bieden voor elk wat wils. In onze 1500 m² toonzaal krijgt u persoonlijk advies zodat u het passende toestel voor uw woning kunt kiezen. Natuurlijk staat onze eigen technische dienst ook tot uw beschikking voor de dienst na verkoop.

 

Kopen bij Vanmaercke is kopen in vertrouwen!

toonzaal.jpg

Onze merken

aduro.png
barbas-logo.png
bellfires.png
birocalor.png
brunner.png
cadel.png
charnwood.png
dovre.png
dru.png
franco-belge.png
godin-logo.png
hergom.png
jotul.png
mcz.png
nestor-martin.png
norsk-kleber.png
nunna-uuni.png
palazetti.png
quadra-fire.png
rika.png
saey.png
safretti.png
scan.png
well-straler.png
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.